Bel naar Jebo-Clean voor een nette leef- en werkomgeving.

Reinigen dakgoot

Contacteer ons !

Bel ons
Volledige ontruiming met respect voor uw pand

Inboedel opruimen met Jebo-Clean

Opruimen is nooit prettig, neemt veel vrije tijd weg in uw agenda en slorpt al uw energie op. Daarnaast is de aanleiding meestal niet zo leuk, zoals een overlijden van een familielid, een faillissement of in het beste geval een verhuis naar een nieuw pand. Voor het opruimen van een inboedel in Ninove is Jebo-Clean specialist.

Een opruiming is veel meer dan een grote schoonmaak. U schakelt best een expert in opruimingen als Jebo-Clean in. Op die manier kan u zich focussen op andere (administratieve) taken. Zaakvoerder Jean-Paul en zijn team behandelen uw inboedel met de nodige zorg en verzekeren een volledige ontruiming van het hele pand.

Opruiming met mooi einde

Opruimen is één zaak, maar nadien wordt er nog een grote schoonmaakactie uitgevoerd. Tot in de kleinste hoekjes wordt er gepoetst, waarna het gebouw meteen gepresenteerd kan worden aan potentiële kopers of andere eigenaars. Jebo-Clean is een allround service, die u van het begin tot het einde bijstaat bij uw opruimingen.

Contact opnemen

Een opruiming is geen sinecure. Het vergt de nodige praktische voorzieningen en bijhorende ondersteuning. Dat is ook precies waarom u de opruimingen van een inboedel het beste kan overlaten aan een professioneel team zoals dat van Jebo-Clean in Ninove. Interesse? Bel voor meer informatie.

Jebo-Clean
Clikc+