Bel naar Jebo-Clean voor een nette leef- en werkomgeving.

Reinigen dakgoot

Contacteer ons !

Bel ons
Elektrische installaties zijn een fluitje van een cent!

Elektriciteitswerken, installatie en renovatie!

Als geregistreerd aannemer van elektriciteitswerken kan Jebo-Clean op alle elektrische terreinen worden ingezet. Van verlichting over domotica tot alarminstallaties. Elke grootte van elektrische installatie en herstellingen is op maat van de firma.

Bent u op zoek naar een geregistreerd aannemer van elektriciteitswerken in Ninove? Jebo-Clean bekijkt samen met u aan welke noden en eisen de elektrische installatie dient te voldoen. Op basis daarvan wordt een voorstel en offerte gemaakt.

Industrie

Jebo-Clean werkt zowel voor particulieren als bedrijven en dit voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en herstellingen. Bij particulieren betekent dit vooral elektrische installaties in de woningbouw. Voor bedrijven zijn het grotere installaties in appartementen en kantoorgebouwen.

Contact opnemen

De opdracht van Jebo-Clean in Ninove is om met de meest kwalitatieve materialen de beste kwaliteit na te streven voor alle elektriciteitswerken. Voor al uw vragen, een offerte, of een afspraak neemt u contact op met zaakvoerder Jean-Paul, die jaren als zelfstanding elektricien heeft gewerkt.

Jebo-Clean
Clikc+